tanácsadás, tervezés

Személyre szabott informatikai rendszerek tervezése
Manapság a sikeres vállalkozások alapfeltétele a megfelelően személyre szabott informatikai rendszer, melynek segítségével mindennapi munkája kényelmessé, egyszerűvé, zavartalanná és biztonságossá válhasson. Segítünk, hogy eszközeit hatékonyan és gazdaságosan használhassa. Olyan informatikai hátteret nyújtunk cégének, mely soha nem hagyja cserben.

Tervek kidolgozása vészhelyzetre
Járt már Ön úgy, hogy a lehető legrosszabbkor, a lehető legnagyobb munka közepette hagyta cserben a gépe, rendszere, vagy netán-tán a rendszergazdája? Cégünk naprakész tervekkel rendelkezik vészhelyzet esetére, ahol azonnali rendelkezésre állással és szakértőink profizmusával a lehető leghamarabb orvosoljuk a felmerülő problémát, mely így garantáltan a lehető legkevesebb bevételkiesést okozza.

Rendszer- és üzemeltetési dokumentáció
A megfelelően elkészített, átlátható, rendszerezett, folyamatosan vezetett karbantartási dokumentáció elengedhetetlen cége zavartalan működéséhez. Segítünk, hogy átlátható képet kapjon rendszerének teljes működéséről..

Szoftverleltár
A szoftverek és ezáltal a szoftverleltár is igen fontos része egy cég felelősségteljes informatikai rendszerének. Fontos, hogy pontos képünk legyen a cégnél telepített szoftverekről, szoftverlicencek állapotáról, arról, mennyire felelnek meg a hatályos jogszabályoknak, és fontos, hogy legálisak és megbízhatók legyenek. A cég szoftvergazdálkodása nagymértékben befolyásolja a dolgozók és ezáltal az egész cég hatékonyságát.