Rendszerüzemeltetés, felügyelet

Mit jelent pontosan a rendszerfelügyelet?

Mi tudjuk a módját annak, hogy hogyan lehet hatékonyan kialakítani és használni egy informatikai rendszert és az adatokat biztonságosan tárolni.
Megkíméljük a felesleges kiadásoktól és beruházásoktól, és az Önök ügymenetére szabjuk a megoldásainkat.
Megteremtjük az alapot, amin sikeresen működhet vállalkozása, és állandó felügyelettel garantáljuk a rendszer működését.

Partnereinknek számára szükséges a biztos alapokon nyugvó informatikai háttér üzemeltetése és felügyeleteKevesebb munkaerő alkalmazásával, rövidebb határidővel és kevesebb költséggel jár, ha a fenti feladatokkal a minket bíznak meg. Egy IT szakember (rendszergazda) alkalmazásával szemben, náluk nem kell félni megbetegedésből, szabadságolásból fakadó munkaszüneteltetéssel, valamint esetleges információ-kiszivárogtatással, visszaéléssel.

A szakmában tevékenykedő rendszerüzemeltetéssel foglalkozó cégek által gyakran ígért „gyors kiszállás, gyors ügyintézés, megbízhatóság, precizitás” nálunk alapkövetelmény.
Mi az, amiben mi még ennél is többet ajánlunk? Olvasson tovább!

Miért válasszam a Mendax Informatikát?

Minden informatikával kapcsolatos problémát, utánajárást leveszünk az Ön válláról, szolgáltatásaink komplexitásából, széleskörűségéből fakadóan Önnek időt és pénzt spórolunk meg.
Ön mindössze egy lépésnyire áll a fenti célok megvalósításától. Az a lépés pedig nem más, minthogy megadja az elérhetőségét, és mi felkeressük. Ne feledje, szolgáltatásainkon kívül mi arra is vállalunk garanciát, hogy Önnek munkaerőt, időt és pénzt takarítunk meg.
Az Ön és cége számára az Informatika egy kisegítő eszköz, fontos háttér, ami a cég egészének tökéletes működését segíti, annak bizonyos esetekben elengedhetetlen feltétele. Ez azonban sokszor plusz fejfájást és költséget igényel. Engedje, hogy ezt levegyük a válláról!

Mennyiért?

Rendszerfelügyeleti szolgáltatásunk átalánydíjas, tehát a szerződésben foglalt feladatokat fix áron vállaljuk.

Miért kedvezőbb az átalány díjas rendszer?


• Megkíméli egy munkatárs alkalmazásával járó bonyodalmaktól.
• Nem szükséges plusz munkahelyet és eszközöket biztosítania.
• Nem kell álláshirdetésekre és betanításra költenie.
• Nincs fennakadás, ha a  rendszergazda szabadságra megy, megbetegszik, netán kilép a cégtől.
• Nincsenek megoldhatatlan feladatok, hosszan elhúzódó problémák.
• Nincs szakember, aki mindenhez ért. Ha azonban minket választ, nem egyetlen szakember tudására hagyatkozik, hanem egy több éves múltravisszatekintő, összehangolt, profi csapat segítségét kéri.
• Áttekinthető költségek. Szolgáltatásunk átalánydíjas, így megkíméli Önt a váratlan kiadásoktól. Velünk előre tervezhet.

Alap garanciák

• gyorsaság, rugalmasság, maximalizmus
• megbízhatóság
• kiterjedt kapcsolatok (szinte bármilyen feladat kivitelezhetősége)
• igényes, professzionális megjelenés (ajánlatok, szerződések)

 

Igényelje INGYENES állapotfelmérésünket és tanácsadásunkat,

ahol az Ön cégének legoptimálisabb megoldás csomagot állítjuk össze, a legkedvezőbb díjszabással!

 

Page Hierarchy: Rendszerüzemeltetés, felügyelet