Üzleti szolgáltatások

TradeCenter
A TradeCenter a területi képviseleti munkát támogatja Androidos okostelefonon és tableten. TradeCenter megoldás elemei:
– Androidos okostelefonok és tabletek, rajtuk a TradeCenter Client Androidos applikáció.
– Nagy biztonságú és rendelkezésre állású, Linux szerveren futó TradeCenter szerveralkalmazás, amely kiszolgálja a Webes felületet és biztosítja a kommunikációt az okostelefonokkal (interneten keresztül).
Bővebben >>

Hírlevélkezelő
Végre egy hírlevél küldő szoftver, ahol nincsenek korlátozások…
A Hírlevélkezelő rendszerünk egy olyan nagy tudású hírlevél szoftver, amellyel elintézheti a cége hírlevél kampányait és rendszeresen tájékoztathatja ügyfeleit az újdonságokról. Egy egyszeri kedvezményes díj ellenében az alkalmazást a saját tárhelyére telepítheti, és itt nincs megszabva a maximális feliratkozó, csoport vagy hírlevél száma.
Bővebben >>

Online marketing stratégiák
Az online marketing mára messze túllépett a honlapok és bannerhirdetések legyártásán és publikálásán. Segítségünkkel a legmodernebb, leghatékonyabb online marketing eszközökkel növelheti cége ismertségét és hitelességét. Terjesztjük az üzenetét és jövedelmező ügyfélkapcsolatokat alakítunk ki az internetes csatornákon keresztül.
Bővebben >>

Rendszerüzemeltetés, felügyelet
Partnereinknek számára szükséges a biztos alapokon nyugvó informatikai háttér üzemeltetése és felügyelete. Kevesebb munkaerő alkalmazásával, rövidebb határidővel és kevesebb költséggel jár, ha a fenti feladatokkal minket bíznak meg. Egy IT szakember alkalmazásával szemben, náluk nem kell félni megbetegedésből, szabadságolásból fakadó munkaszüneteltetéssel, valamint esetleges információ-kiszivárogtatással, visszaéléssel.
Bővebben >>

Webhosting, webdesign
Büszkék vagyunk arra, hogy nem csak egyszerű weboldalakat gyártunk futószalagon, hanem a marketinget és az eladásokat támogató egyedi webes alkalmazásokat adunk át. Rendszerben gondolkodunk, így azok a cégek, akik velünk dolgoznak, stabil, sokoldalú, praktikus és nyereséget termelő online rendszereket vásárolhatnak.
Bővebben >>

Felhő alapú megoldások
A felhőkben való adattárolás napjaink egyik legnépszerűbb adattárolási módja lett, nem véletlenül. A külső internetes szerveren történő tárolás miatt megszűnik az aggodalom, hogy mi történik, ha saját számítógépünk tönkremegy, valamint az adatok nagy rendelkezésre állása, hozzáférhetősége bárhonnan, bármikor mérföldkő a vállalkozások életében, csak úgy, mint a XXI. század átlagemberéjében. A felhő alapú adattárolás költségkímélő, helyfüggetlen és biztonságos. Melegen ajánljuk.
Bővebben >>

 

Microsoft_Partner  Office365_logo HP_bussiness_partner_logo Dell_logo
wd_logo  Panda_logo gigabyte_logo  eset_logo
zyxel_logo  crashplan