Áraink helyett

„Miért nem találok az oldalatokon konkrét árakat?”

Nagyon röviden? Mert nem ismerjük teljes pontossággal (sőt egyelőre nagy vonalakban sem) az Ön vállalkozásának informatikai problémáit, amelyekre megoldást fogunk nyújtani.

Az ilyen jellegű szolgáltatások, mint pl. a rendszerfelügyelet, IT support nem olyanok, mint például a céges autóflotta takarítása, amit darabszám alapján egyszerűen kikalkulálnak. A rendszerfelügyelet esetében csak precíz és pontos egyeztetés után derül ki, hogy mik a pontos elvárások és igények és például milyen szolgáltatásokat kívánnak használni egy adott rendszeren.

„Más hasonló szolgáltatóknál bővebb árinformáció található…”

Igen, mi is láttuk. A mi partnerpolitikánkkal azonban teljes mértékben ütköznek az olyan megoldások, mint a fix csomagok állapotfelmérés nélkül a gépek darabszáma alapján, vagy az olyan díj kalkulátorok, ahol elég a hardverek darabszámát beírni. Higgye el, az ilyen konstrukciókkal Ön csak veszít, hiszen akkor is fizetnie kellene, ha a gépek jó állapotban vannak és nem vagy alig szorulnak karbantartásra, tehát nem a valódi problémák megoldásáért fizet. Az ilyen szolgáltatók csak a gépek darabszámát veszik figyelembe és a rajta futatott szolgáltatásokat nem.

Hisszük, hogy a bizalom alapja a személyes kapcsolat, egy kézfogás, egy színvonalas beszélgetés. Mi nem bújunk semmitmondó cégnevek és üres szavakkal leírt ígéretek mögé, hanem az arcunkat adjuk az első és legfontosabb vevői döntéshez, amikor Önnek informatikai szolgáltató partnert kell választania.

„De mi a baj a fix árakkal, díjkalkulátorokkal?”

Számunkra elfogadhatatlan, amikor az ügyfeleket kategóriákba sorolják, mint például „alap, médium, VIP” és ettől függően a pár napos várakozást vagy a pár perces várakozást kell elfogadniuk probléma esetén. Ha ilyen alapon készítenénk mi is kategóriákat, akkor nálunk csak VIP csoport lenne, mert soha nem várakoztatnánk meg a partnerünket csupán a fizetett összegei alapján.

Természetesen tudjuk, hogy Ön tervezhető költségeket szeretne, és ajánlani is fogjuk az átalánydíjas rendszerfelügyeleti szolgáltatásunkat, ám ezt  mindenképpen egy alapos állapotfelmérés és egyeztetés előzze meg, hogy mindenki tisztábba legyen az elvárásokkal és az igényekkel, valamint a nyújtott szolgáltatásokkal.

„Még nem lettem meggyőzve…”

Akkor végül álljon néhány valós tény arról, hogy mit nyújthat a partnereink számára a teljes körű rendszerfelügyeletünk.

2013-ban partnereink vállalkozásai számára közel 4 173 244 Ft-ot takarítottunk meg,

tehát cégenként átlagosan 577 345 Ft megtakarítással számolhattak azáltal,

hogy informatikai rendszerüket a Mendax Informatikára bízták, mégpedig úgy, hogy:

–          Nem történt kritikus rendszerleállás, ami miatt a munkavégzés lehetetlenné vált volna.

–          Megspórolhatták a rendszergazdák bérét, járulékait.

–          Reális áron jutottak az minőségi új számítógépekhez és minden egyéb szükséges eszközhöz.

–          Meghibásodás esetén fennakadás nélkül, csereeszközeinkkel folytathatták a munkát.

–          A rendszerintegrációnak köszönhetően megszűnt a felesleges hardverek általi pazarlás,

És hogy mennyit engedünk a feléből?

Találkozzunk személyesen és ígérjük, nem lesz elégedetlen ajánlatunkkal! Önnek ki sem kell tennie a lábát az irodából, mi meglátogatjuk vállalkozását és egy beszélgetés, helyszíni vizsgálat során felderítjük a megoldandó feladatokat. Ez a találkozás, állapotfelmérés teljesen kötelezettségmentes az Ön részéről, de mi ragaszkodunk ahhoz, hogy az arcunkat is adjuk a honlapon ígért profizmus és minőség mellé.

 

Igényelje INGYENES állapotfelmérésünket és tanácsadásunkat,

ahol az Ön cégének legoptimálisabb megoldás csomagot állítjuk össze, a legkedvezőbb díjszabással!