Online marketing stratégiák

Online marketing tanácsadás
Az online marketing mára messze túllépett a honlapok és banner hirdetések legyártásán és publikálásán. Segítségünkkel növelheti cége ismertségét és hitelességét a legmodernebb, leghatékonyabb online marketing eszközökkel. Terjesztjük az üzenetét és jövedelmező ügyfélkapcsolatokat alakítunk ki az internetes csatornákon keresztül.

Szolgáltatásaink
Helyzet- és piacelemzés
Konkurencia és célcsoport analízis
Weboldalak online marketing tervezése
Keresőoptimalizálás
Kommunikációs stratégiák kidolgozása
Kampánytervezés és kampánykoordináció
Vírus-, gerilla-, közösségi marketing-, blog, e-mail és mobil kampányok
Médiatervezés- és vásárlás
Online pr

Első lépésként, amennyiben online marketing tanácsadás szolgáltatásunk iránt érdeklődik, részletesebben kell körvonalaznunk az igényeit. Nincs két ugyanolyan cég, nincs megegyező célközönség, ezért a megoldás sem lehet sablonos. Minden marketing tanácsadási szolgáltatásunk egyedi. Általában személyes találkozót szoktunk javasolni, ahol arra törekszik a tanácsadó munkatársunk, hogy jobban megismerje az Ön cégét, céljait, üzleti stratégiáját, célközönségét, konkurenciáit és sok egyéb jellemzőjét.

Már a találkozó alkalmával számos ötletet, praktikát és lehetőséget osztunk meg az Ügyfelünkkel, de a részletes cégre szabott megoldásokat és árakat a marketing tanácsadás árajánlata tartalmazza, amely elfogadása esetén részletes megvalósítási terveket, marketing tervet készítünk el. A kreatív előkészítő munka során online ügynökségünk elkészíti a grafikai elemeket, webes megjelenéseket, hirdetéseket, reklámfilmeket és egyéb marketing eszközöket.

Ezeknek az Ügyféllel való egyeztetése és finomítása után kezdődhet a célközönség által is látható munka, a megvalósítás. Ez – a marketing tervnek megfelelően – néhány hetestől a több hónapig tartó munkavégzésig is terjedhet. Közben Ügyfelünk folyamatosan nyomon követheti a munkát és eredményeket, javasolhat módosításokat.

Arra törekszünk, hogy minden marketing tanácsadási szolgáltatásunk az Ügyfél részére megtérülő, eredményes legyen. Ezért a megvalósítás alatt folyamatosan követjük a történéseket, szükség esetén belenyúlunk a folyamatokba, és változtatunk azokon.

Utolsó lépésként elemzést és statisztikát készítünk, a kiértékelési dokumentumban a későbbiekre javaslatokat, további megoldásokat fogalmazunk meg. Természetesen a szolgáltatás minden lépésekor teljes titoktartás kötelez minket.

 

Page Hierarchy: Online marketing stratégiák