megoldások

Stabil, megbízható kiszolgáló rendszerek
A vállalat adattárolása nem egyes gépeken, hanem központi helyen, megosztva, és jogosultságokkal ellátva tárolja. Fontos, hogy egy olyan tárhelyen helyezze el adatait, ahol az adatok tényleg mindig (akár távolról is) rendelkezésre állnak, biztonságban vannak, és azokhoz csak az arra jogosultak férhetnek hozzá.

Felhő alapú szolgáltatások
A felhőkben való adattárolás napjaink egyik legnépszerűbb adattárolási módja lett, nem véletlenül. A külső internetes szerveren történő tárolás miatt megszűnik az aggodalom, hogy mi történik, ha saját számítógépünk tönkremegy, valamint az adatok nagy rendelkezésre állása, hozzáférhetősége bárhonnan, bármikor mérföldkő a vállalkozások életében, csak úgy, mint a XXI. század átlagemberéjében. A felhő alapú adattárolás költségkímélő, helyfüggetlen és biztonságos. Melegen ajánljuk.

Biztonságos adattárolás 
Fordul már elő Önnel, hogy a legsűrűbb mentések mellett is vesztek el adatai? Cégünk olyan magas fokú védelmet biztosít Önöknek, mellyel minimalizáljuk az adattárolásból származható veszteségeket.

Tűzfal megoldások
A rosszindulatú támadásoktól az adatlopások kivédéséig komplett megoldást kínálunk mindenfajta, hálózaton kívülről érkező támadással szemben.

Levelezésvédelem
Napjainkban a kéretlen levelek elárasztják postafiókjainkat, melyek nem csak adattárolási problémát okoznak, de a cég hatékony munkavégzését is gátolják, lassítják. Cégünk tökéletes spam-szűrőt ajánl, mely úgy szelektálja a beérkező leveleket, hogy közben ügyel rá, hogy értékes levelek ne kerüljenek eltávolításra.

Tevékenység korlátozás
Szeretné, hogy munkavállalói minél hatékonyabban töltsék az íróasztalnál töltött munkaórákat? Cégünk megoldást kínál a hálózati forgalom szűrésére, naplózásra, és bizonyos népszerű oldalak letiltására, mint például a Db, Skype, Youtube, stb.