Legyen saját informatikai rendszerüzemeltetőjeTudja biztonságban informatikai rendszerét

A kisvállalkozások folyamatos problémájává tud válni a nem megfelelő informatikai háttér alkalmazása. A cégek fejlődésével, a számítógépek számának növekedésével nem fejlesztik az informatikai rendszert, ami később komoly problémákat okoz.

Ilyenkor

Előtérbe kerülnek az ismerősök, akik számítógépekkel dolgoznak, hogy segítsenek ezt a problémát megoldani. Gyakran azonban ezek a szakemberek nem mindig állnak azonnal rendelkezésre, esetlegesen nem naprakész a tudásuk, nem lehet felvenni velük a kapcsolatot, közben pedig a számítógépek vagy a teljes hálózat működésképtelensége megakadályozza a folyamatos munkavégzést vagy a vevők kiszolgálását.
Lehet saját informatikus rendszergazdát is alkalmazni, de ennek költségeit nem mindig tudja megfizetni egy kisvállalkozás és még ebben az esetben is ott vannak a szabadságok és megbetegedések, felmondások időszaka.

Ezért

A Mendax Informatika átvállalja cége informatikai feladatainak üzemeltetését.
Ezzel Ön időt és pénzt tud spórolni cégének, hiszen nem kell ezekkel a feladatokkal Önnek törődnie és nem kell erre külön embert alkalmaznia. Probléma esetén bármikor elér bennünket és azonnal segítünk informatikai rendszerét működtetni, olyan trendi megoldásokat javasolunk Önnek, amit meg tud fizetni és az adatai biztonságban lesznek, így vállalkozása folyamatosan ki tudja szolgálni a vevőket és ezzel folyamatosan tudjon bevételt termelni.

Hogyan lehet Önnek saját rendszergazdája?

Keressen fel bennünket a lenti űrlap kitöltésével, felmérjük cége informatikai hálózatát és adunk Önöknek egy egyedi ajánlatot üzemeltetésre.
Mindezt teljesen INGYEN és kötelezettségmentesen.

Tegyen próbára minket, kérjen tőlünk ajánlatot

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet